Izziv z veliko stila

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Deset finalistk stilskega izziva, ki ga je pripravila revija Elle, je na reviji predstavilo svoje ideje in navdušilo povabljence.
Oglej si celoten članek

Modna revija Elle je že tretje leto zapored izbrala zmagovalca stilskega izziva, ki se ga udeležujejo predvsem mladi navdušenci nad modo. Med desetimi finalistkami – letos so bila med najbolj prepričljivimi samo dekleta, čeprav sta se pretekla izziva zmagoslavno končala za fanta – je žirijo z izbiro stajlinga prepričala Sandra Gubenšek. Zmagovalka stilskega izziva je žirijo prepričala z najbolj kreativnimi in inovativnimi idejami.

"Zmage sploh nisem pričakovala," nam je zaupala Sandra. Jo pa moda zelo veseli in ji je izziv pomenil predvsem veliko zabave. "Med stilisti najbolj cenim priznano Grace Coddington iz Vogua," je še povedala. Zmagovalka spletnega glasovanja je postala Doroteja Šalamun, ki si je za rdečo nit svojega stajlinga izbrala turkizno barvo. Ne spreglejte galerije!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.