Magazin > Lepota & telo
30 ogledov

Izziv z veliko stila

1/26
Žurnal24 main
Deset finalistk stilskega izziva, ki ga je pripravila revija Elle, je na reviji predstavilo svoje ideje in navdušilo povabljence.

Modna revija Elle je že tretje leto zapored izbrala zmagovalca stilskega izziva, ki se ga udeležujejo predvsem mladi navdušenci nad modo. Med desetimi finalistkami – letos so bila med najbolj prepričljivimi samo dekleta, čeprav sta se pretekla izziva zmagoslavno končala za fanta – je žirijo z izbiro stajlinga prepričala Sandra Gubenšek. Zmagovalka stilskega izziva je žirijo prepričala z najbolj kreativnimi in inovativnimi idejami.

"Zmage sploh nisem pričakovala," nam je zaupala Sandra. Jo pa moda zelo veseli in ji je izziv pomenil predvsem veliko zabave. "Med stilisti najbolj cenim priznano Grace Coddington iz Vogua," je še povedala. Zmagovalka spletnega glasovanja je postala Doroteja Šalamun, ki si je za rdečo nit svojega stajlinga izbrala turkizno barvo. Ne spreglejte galerije!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.