"Jackson se je ubil sam"

Foto: Žurnal24 Odvetnik Ed Chernoff išče nove načine, da bi dokazal, da Conrad Murray (na sliki
Zdravnik Michaela Jacksona, ki je zaradi obtožb že sedel na zatožno klop trdi, da se je Michael ubil sam s prekomernim zaužitjem propofola.
Oglej si celoten članek

 

Odvetniki Conrada Murrayja, ki naj bi bil kriv za smrt Michaela Jacksona, so ubrali novo pot, da bi Murrayja rešili pred zaporom.

Trdijo, da je dal Murray Jacku 25 miligramov anestetika, da bi mu pomagal zaspati, nato pa je za hipec stopil na stranišče. Po Murryjevih besedah naj bi si izčrpani Michael vbrizgal še preostanek iz stekleničke, ki je bil za njegovo srce usoden. Zdravnik naj bi v sobo prišel dve minuti pozneje in našel pevca s široko odprtimi očmi in razširjenimi zenicami, zato je po hitrem postopku začel z oživljanjem.

"Vedeli smo, da ima težave"
Medtem je o svojem pokojnem bratu spregovorila tudi Janet Jackson, ki je srce odprla večni poslušateljici Oprah Winfrey. Priznala je, da je cela družina vedela, da ima Michael težave. "Ljudje mislijo, da nismo vedeli, vendar smo. Poskusili smo posredovati kar nekajkrat. Sam ni hotel priznati, ni mislil, da ima težave."

Ko so na dan prišle prve novice o Michaelovi bolezni, je Janet to izvedela od svoje pomočnice. Nazadnje je brata videla na zabavi, ki jo je priredila za svoje starše. "Bil je suh in vedeli smo, da ima težave," je še dejala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.