Magazin > VIP
32 ogledov

"Jackson se je ubil sam"

Odvetnik Ed Chernoff išče nove načine, da bi dokazal, da Conrad Murray (na sliki Žurnal24 main
Zdravnik Michaela Jacksona, ki je zaradi obtožb že sedel na zatožno klop trdi, da se je Michael ubil sam s prekomernim zaužitjem propofola.

 

Odvetniki Conrada Murrayja, ki naj bi bil kriv za smrt Michaela Jacksona, so ubrali novo pot, da bi Murrayja rešili pred zaporom.

Trdijo, da je dal Murray Jacku 25 miligramov anestetika, da bi mu pomagal zaspati, nato pa je za hipec stopil na stranišče. Po Murryjevih besedah naj bi si izčrpani Michael vbrizgal še preostanek iz stekleničke, ki je bil za njegovo srce usoden. Zdravnik naj bi v sobo prišel dve minuti pozneje in našel pevca s široko odprtimi očmi in razširjenimi zenicami, zato je po hitrem postopku začel z oživljanjem.

"Vedeli smo, da ima težave"
Medtem je o svojem pokojnem bratu spregovorila tudi Janet Jackson, ki je srce odprla večni poslušateljici Oprah Winfrey. Priznala je, da je cela družina vedela, da ima Michael težave. "Ljudje mislijo, da nismo vedeli, vendar smo. Poskusili smo posredovati kar nekajkrat. Sam ni hotel priznati, ni mislil, da ima težave."

Ko so na dan prišle prve novice o Michaelovi bolezni, je Janet to izvedela od svoje pomočnice. Nazadnje je brata videla na zabavi, ki jo je priredila za svoje starše. "Bil je suh in vedeli smo, da ima težave," je še dejala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.