Jacksonov skrivnostni sin?

Foto: Žurnal24 Je Donte res Jacksonov sin?
Pri Jacksonovih živi fant, za katerega mnogi namigujejo, da je skrivnostni sin pokojnega pevca Michaela Jacksona.
Oglej si celoten članek

18-letni Donte Williams Jackson naj bi bil plod kratke afere med Michaelom in neznano žensko. Donta so že od malega vzgajali v Jacksonovi družini in še vedno živi pri 80-letni Michaelovi mami Katherine.

Občasno je nanj pazila Alejandra Oaziaza, ki ima štiri otroke z Michaelovima bratoma, Randyjem in Jermainom. Sprva so verjeli, da je Alejandra imela Donteja z Randyjem, preden ga je zapustila zaradi Jermaina. A to ni možno, saj je bil Donte rojen osem mesecev po rojstvu enega izmed njenih sinov. Govorilo se je celo, da je Donte sin Michealovega očeta, 81-letnega Joeja.

Zdaj pa viri pravijo, da je Donte plod afere, ki jo je imel Jackson v Las Vegasu. "Michael si je bil vedno zelo blizu z Dontejem. Nismo prepričani, ali Donte sploh ve, kdo so njegovi starši," pravijo viri, ki dodajajo, da je Donte "eden najbolj prijetnih otrok, ki jih lahko spoznaš".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.