Magazin > VIP
17 ogledov

Jacksonov skrivnostni sin?

Je Donte res Jacksonov sin? Žurnal24 main
Pri Jacksonovih živi fant, za katerega mnogi namigujejo, da je skrivnostni sin pokojnega pevca Michaela Jacksona.

18-letni Donte Williams Jackson naj bi bil plod kratke afere med Michaelom in neznano žensko. Donta so že od malega vzgajali v Jacksonovi družini in še vedno živi pri 80-letni Michaelovi mami Katherine.

Občasno je nanj pazila Alejandra Oaziaza, ki ima štiri otroke z Michaelovima bratoma, Randyjem in Jermainom. Sprva so verjeli, da je Alejandra imela Donteja z Randyjem, preden ga je zapustila zaradi Jermaina. A to ni možno, saj je bil Donte rojen osem mesecev po rojstvu enega izmed njenih sinov. Govorilo se je celo, da je Donte sin Michealovega očeta, 81-letnega Joeja.

Zdaj pa viri pravijo, da je Donte plod afere, ki jo je imel Jackson v Las Vegasu. "Michael si je bil vedno zelo blizu z Dontejem. Nismo prepričani, ali Donte sploh ve, kdo so njegovi starši," pravijo viri, ki dodajajo, da je Donte "eden najbolj prijetnih otrok, ki jih lahko spoznaš".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.