Jacksonove pesmi pel Galliano?

Foto: Žurnal24 (Foto: EPA)
Pevec Ricky Galliano trdi, da so pesmi, pri katerih je oponašal glas pokojnega pevca Michaela Jacskona, zdaj objavljene na najnovejšem albumu.
Oglej si celoten članek

Pevec Ricky Galliano trdi, da so mu producenti izplačali mastne denarce, da je posnemal slog pokojnega pevca Michaela Jacksona in odpel 21 pesmi, ki so se zdaj pojavile na zadnjem albumu kralja popa. Skladbe so posneli na skrivaj v studiu v Švici.

Galliano, ki je Jacksona večkrat srečal pred njegovo smrtjo junija lani, je pesmi z novega albuma producentom prepeval po mobilnem telefonu, da bi jih zagotovo slišali samo oni ter da ne bi predčasno pristale na spletu. Bal se je tudi, da bi bili posnetki neuporabni, a album je vseeno posnet.

Senco dvoma o pristnosti skladb na zadnjem albumu je poleg Galliana izrazila tudi Jacksonova družina, ki trdi, da pesmi ni odpel Michael. Pri Sonyju pa trdijo, da so pristnost posnetkov preverili in da je glas resnično Michaelov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.