Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Jacksonove pesmi pel Galliano?

(Foto: EPA) Žurnal24 main
Pevec Ricky Galliano trdi, da so pesmi, pri katerih je oponašal glas pokojnega pevca Michaela Jacskona, zdaj objavljene na najnovejšem albumu.

Pevec Ricky Galliano trdi, da so mu producenti izplačali mastne denarce, da je posnemal slog pokojnega pevca Michaela Jacksona in odpel 21 pesmi, ki so se zdaj pojavile na zadnjem albumu kralja popa. Skladbe so posneli na skrivaj v studiu v Švici.

Galliano, ki je Jacksona večkrat srečal pred njegovo smrtjo junija lani, je pesmi z novega albuma producentom prepeval po mobilnem telefonu, da bi jih zagotovo slišali samo oni ter da ne bi predčasno pristale na spletu. Bal se je tudi, da bi bili posnetki neuporabni, a album je vseeno posnet.

Senco dvoma o pristnosti skladb na zadnjem albumu je poleg Galliana izrazila tudi Jacksonova družina, ki trdi, da pesmi ni odpel Michael. Pri Sonyju pa trdijo, da so pristnost posnetkov preverili in da je glas resnično Michaelov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.