Kandidat Ljubezni po domače se bori s hudo boleznijo, za njim že devet operacij

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Kakšen borec!
Oglej si celoten članek

Sandi Bizjak, ki se v šovu ljubezen po domače bori za srce mične Jacqueline, se že nekaj časa bori z zahrbtno boleznijo. "Že nekaj časa se borim z rakom mehurja. Za mano je devet operacij. Načeloma  sem v redu, le razpoloženje mi zelo niha. Trenutno tudi čakam na nadaljnjo obravnavo, vendar zaradi covida zelo težko prideš do zdravnikov," pravi Sandi, ki bolezen jemlje kot sestavni del življenja in ostaja pozitivno naravnan.

Glede televizijskega razmerja z Jacqueline pa je bil bolj skrivnosten. Pravi, da sta ostala prijatelja. "V šov sem se prijavil bolj iz heca, da izkusim nekaj novega. Ne zaradi popularnosti, ampak da testiram samega sebe. Lahko rečem, da je bila izkušnja zelo pozitivna," je povedal Sandi in dodal, da je trenutno samski, a da za ljubezen nikoli ni prepozno: "Nekaj vez sem imel, a očitno sem bil kot mlajši preveč cagav." Nekoč je iz službene poti domov pripeljal celo Belorusinjo, a se zveza žal ni izšla. 

Foto: Voyo Sandi Bizjak

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.