Magazin > VIP
11114 ogledov

Kandidat Ljubezni po domače se bori s hudo boleznijo, za njim že devet operacij

ljubezen po domače, Jacqueline Kale POP TV
Kakšen borec!

Sandi Bizjak, ki se v šovu ljubezen po domače bori za srce mične Jacqueline, se že nekaj časa bori z zahrbtno boleznijo. "Že nekaj časa se borim z rakom mehurja. Za mano je devet operacij. Načeloma  sem v redu, le razpoloženje mi zelo niha. Trenutno tudi čakam na nadaljnjo obravnavo, vendar zaradi covida zelo težko prideš do zdravnikov," pravi Sandi, ki bolezen jemlje kot sestavni del življenja in ostaja pozitivno naravnan.

Glede televizijskega razmerja z Jacqueline pa je bil bolj skrivnosten. Pravi, da sta ostala prijatelja. "V šov sem se prijavil bolj iz heca, da izkusim nekaj novega. Ne zaradi popularnosti, ampak da testiram samega sebe. Lahko rečem, da je bila izkušnja zelo pozitivna," je povedal Sandi in dodal, da je trenutno samski, a da za ljubezen nikoli ni prepozno: "Nekaj vez sem imel, a očitno sem bil kot mlajši preveč cagav." Nekoč je iz službene poti domov pripeljal celo Belorusinjo, a se zveza žal ni izšla. 

Sandi Bizjak | Avtor: Voyo Voyo

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice