Magazin > VIP
15496 ogledov

Ana in Jaka Hafner v zakonskem prepirčku kar pred kamerami

jaka hafner POP TV
Če ste mislili, da je Ljubezen po domače zabavna, ne zamudite tega šova!

Nova sezona oddaje Ljubezen po domače je dobila tudi spremljevalno oddajo Ljubezen po domače Na kavču, v kateri nekdanji Med Jako in Ano pred kaerudeleženci šova iz domačega kavča komentirajo dogajanje v novi sezoni. Med njimi sta tudi brata Jaka in Gašper Hafner. Prav Jaku se je v prejšnji sezoni nasmehnila ljubezenska sreča, ko je omrežil svetlolaso Ano, ki se je sprva prijavila kot Gašperjeva kandidatka. Danes ima par že dve hčerki in očitno tudi že simpatične zakonske prepirčke, kot je bilo videti v zadnji oddaji Na kavču. 

In kaj je postalo jabolko spora? Letošnjega kandidata Janeza sta na enem od zmenkov presenetili kar dve snubki hkrati, zaradi česar je bil malo v zadregi: "A vedve bi si me zdaj malo delile ali kaj? Kakšnega trojčka, ali kaj takšnega?" Jaka pa ga je pred ekranom hudomušno okregal: "Pritožuješ se med dvema, a veš koliko moških sanja o dveh." Komentar pa je zmotil njegovo Ano, ki je pokazala na nuni hčerki in hitro pripomnila: "Lej, imaš dve. /.../ O čem drugem pa sploh ne premišljuj." Jaku njen komentar ni bil všeč in ji je kar pred kamero čisto potiho zabrusil in nerodno pogledal: "Tiho bodi ti."

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • rifeme9696 11:19 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

Sorodne novice