Magazin > VIP
12149 ogledov

Punca našega resničnostnega zvezdnika: "To si se lagal, to so bile same laži"

tomaž bizjak Pop TV
Ups, razkrila, kakšen je bil na televiziji in kakšen v resnici …

Junak podeželja Tomaž Bizjak, ki je sodeloval v resničnostnem šovu Ljubezen po domače, je že nekaj časa v zvezi z našo znano Youtube zvezdo Kayo Solo, ki je tudi tekmovalka šova Joonglaa Star. Kaya pogostno snema zabavne video vsebine, tako se je tokrat lotila komentiranja oddaje Ljubezen po domače in Tomaževega nastopa. Po njenih besedah je v prvi oddaji izrekel veliko laži, priznala je, da niti enkrat ni bila deležna romantične večerje ob svečah, ki jo je Tomaž obljubljal v oddaji. Razkrila je tudi, da ji ni spekel še nobenega zrezka, z motorjem pa se ne vozi več, ker ga je prodal. Izdala je, da je Tomaž velik deloholik, zato pogosto pozabi na romantiko in ga mora na to spomniti kar sama.

Prav tako je povedala, da ni takšen žurer, kot je to trdil na televiziji, a da je k temu verjetno pripomogla tudi korona in trenutna odsotnost zabav. Če ste mislili, da vinar Tomaž in Kaya kar naprej nazdravljata z vinom, to ne drži, saj je slednja priznala, da sta pri njem doma vino pila le dvakrat ali trikrat. Pritožila pa se je tudi glede skoka na morje, ki je le dvajset minut vožnje stran od Tomaževega posestva, a v Italiji, tako da jima je tudi v tem primeru zagodel koronavirus. "To si se lagal, to so bile same laži," se je nad oddajo jezila Kaya, ki je sicer ni redno spremljala, je pa vseeno priznala: "Brez oddaje jaz Tomaža ne bi poznala, tako da najlepša hvala Pop TV."

A ne le Tomaž, tudi Kaya je postala del resničnostnega sveta, saj je ena izmed tekmovalcev prvega resničnostnega Youtube šova pri nas, Joonglaa Star.

Prvi del šova JOONGLAA STAR je že objavljen!

Komentarjev 1
  • Avatar Pinkopalinko
    Pinkopalinko 10:53 30.avgust 2020.

    Žalostno kakšne zvezdnike nam SLO uredniki, novinarji...,dajejo na TV.Jaz bi prej rekel,da je fant iz kakšne Čečeve,ali Malči Beličeve... .

Sorodne novice