Magazin > VIP
19945 ogledov

Darja, Ljubezen po domače: "Za v posteljo jih imaš kmalu dosti"

darja tomažin POP TV
Je simpatična Dolenjka, ki v šovu ni imela ljubezenske sreče, spremljevalca našla za kamerami?

Darja Tomažin, ki smo jo spoznali v tretji sezoni šova Ljubezen po domače, je žal še vedno samska. "Nič nimam, zaenkrat. Ni mi žal, da se z Brankom ni izšlo, kaj čem s takim, ki ne dela. Sva pa še zdaj prijatelja, slišiva se, tudi vidiva po Skypu. On je res prijatelj, nasmeji te in enostavno je z njim klepetati. Medtem ko Marko ni odziven, nikoli ne pokliče nazaj. Nejc je v redu, se slišimo, tudi gremo na kavo, on je poglavje za sebe. Vsi, ki so bili pri meni, so čudoviti fantje, luštno je bilo, nasmejali smo se, dobro smo se imeli, ni  mi žal, lepa izkušnja," je Darja pokomentirala svoje nekdanje snubce iz šova Ljubezen po domače. 

Prav tako se ni nič razpletlo med njeno prijateljico Moniko in Darjinim mladim snubcem Nejcem, kljub temu pa se še naprej družijo kot prijatelji: "Z Moniko se dosti slišimo, mislim, da ni zaljubljena trenutno. Z Nejcem ni bilo nič, malo za špas. Monika je le bolj zrela. Nejc je zajebant, heca se, smeje, ni še zrel, je še otročji."

Darja sicer pravi, da si zase ljubezni še vedno želi, a da ji za spoznavanja zmanjkuje časa, poleg tega pa se je vmes zgodil še koronavirus in karantena: "Kje pa češ kaj takega dobiti, za v posteljo pa jih imaš kmalu dosti. Jaz si ne želim nekoga, ki bi mu samo kuhala in prala. Rabim takega, da bi mi kdaj pomagal kdaj pa kdaj. Sama veliko delam, nimam veliko časa, iz vsega srca pa si želim, da bi nekoga spoznala. Ne rabim garača, samo da mu v glavi štima, da greva na kavo, da se lahko kaj pomeniš. To si vsaka ženska želi, tudi otrok me ne bi motil. Tisti, ki so mi všeč, so že oddani. Mogoče bo pa kakšen zdaj v novi sezoni Ljubezni po domače, ki kmetico išče."

Novo na kanalu Joonglaa!

 

Komentarjev 1
  • Avatar Donniwista
    Donniwista 00:57 31.maj 2020.

    Dobrodošli na najboljšem spletnem mestu za zmenke >> B︆︆︆︆r︆︆e︆︆d︆︆︆︆h︆︆o︆︆t︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

Sorodne novice