Magazin > VIP
43269 ogledov

Tomaž iz Ljubezni po domače: Odkar je v zvezi s slavno Slovenko, se je zelo spremenil

tomaž bizjak POP TV
Ste videli, kakšen je danes nekdanji Poptevejev ženin Tomaž Bizjak?

V začetku maja smo poročali o novem estradniškem parčku na naših tleh. Našla sta se uspešna blogerka Kaya Solo in resničnostni zvezdnik Tomaž Bizjak, ki smo ga spoznali v romantičnem šovu Ljubezen po domače, v katerem je iskal družico, a ni imel sreče.

Tomaž pa se je, odkar je z blogerko, vizualno precej spremenil. Danes nosi brčice in daljše lase. Je bila to Kayina ideja?

"Pravzaprav ja, mislim, da sem jaz precej prispevala k temu, da ima sedaj drugačen imidž, morda zato, ker imam rada spremembe. Kot jaz ustvarjam z lasuljami, lahko moški ustvarjajo z brado/brki. In vedno so mi bili všeč bolj poraščeni moški. Priznam, da ga večkrat obrijem kar jaz, saj se mi pač pusti - tudi frizirala sem ga že, ker rada ustvarjam. Mislim, da sva se oba ogromno spremenila od takrat, ko sva se spoznala, pa ne samo mentalno, pač pa tudi vizualno - jaz sem svoj stil prilagodila temu, kar je všeč njemu, on pa meni. Dokler osebnost ostane enaka, ni važno, kako si videti,“ je za naš portal povedala Kaya, na vprašanje, kako se je ona spremenila, da bi bila bolj všeč izbrancu, pa je odgovorila: "Vedno sem se ogromno barvala, bila sem črna, rjava, rdeča, oranžna, modra ... Tomažu je najbolj všeč blond, jaz pa tako ali tako ogromno nosim lasulje, zato se ni bilo težko prilagoditi temu, da bom zanj nekaj časa svetlolaska.“

kaya solo | Avtor: kaya solo/youtube kaya solo/youtube

Komentarjev 9
  • lucrecia_vesna 20:48 14.julij 2020.

    Jaz sem sicer bolj mnenja da smo vsi unikatni in se spreminjamo po svoji zelji in presoji ne pa za to da ugajas drugim a vsak ima svoje mnenje. Ce se njima zdi pomembno si ugajat na podlagi sprememb je pac njihov stav.

  • Avatar Zelliolla
    Zelliolla 01:50 13.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.XXdate.pw

  • Alojz Kokot 18:02 12.julij 2020.

    neverjetno koliko ZVEZDNIKOV premore naša domovina