Magazin > VIP
11024 ogledov

Našega resničnostnega zvezdnika mama zapustila pri štirih mesecih

dojenček Pixabay
Kako žalostna življenjska zgodba …

V nedeljo je Pop TV predstavil nove junake podeželja, ki bodo v peti sezoni šova Ljubezen po domače iskali svojo boljšo polovico. Med njimi je tudi 32-letni Miha Pevec iz Zreč, ki je že zelo dolgo samski, saj menda nikoli ni imel sreče v ljubezni. 

Miha pa ima za seboj zelo žalostno življenjsko zgodbo, saj ga je mama zapustila, ko je bil še dojenček, star štiri mesece. Na srečo mu je ob strani stal ljubeči oče, ki pa je žal hudo zbolel. Danes tako Miha živi sam in si srčno želi, da bi hišo zapolnil z ljubečo družico in otroškim smehom. Če bo v šovu spoznal pravo, ji obljublja nič manj kot zaročni prstan. 

Pop TV bo v jeseni sicer začel s predvajanjem četrte sezone šova, ki so jo gledalci sicer težko pričakovali že spomladi, prav tako pa bodo v jeseni začeli s snemanjem pete sezone. Če želite postati resničnostna zvezda, pa ljubezenski šov ni edina priložnost. Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa namreč vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro.

ljubezen po domače, Miha Pevec | Avtor: Pop TV Pop TV

 
Komentarjev 6
 • Avatar Lattitessa
  Lattitessa 00:45 29.julij 2020.

  Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu -- www.Sextis.fun

 • Janez_53 21:48 28.julij 2020.

  Ana H.F., a je vse v redu z vami? Je torej kar polovica Slovencev nekakšnih "zvezdnikov"? Se vam ne zdi, da ste malce "izgubili kompas"? Sploh kdaj preberete komentarje? Najbrž ne.

 • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 20:47 28.julij 2020.

  resničnostni ritopikec brez izobrazbe, ki išče pozornost. malo spominja tudi na krapinskega pračloveka, vsaka podobnost je zgolj slučajna. obstaja tudi sum na ploskoglavca, ki mu manjka zgornja polobla glave, vsaj po slikah sodeč-

Sorodne novice