Magazin > VIP
10286 ogledov

Ljubezen po domače: Kakšna zgodba Popovega kmeta!

ljubezen po domače, Miroslav Košir Pop TV
Nikoli ni prepozno …

Sinoči je Pop TV predstavil iskalce ljubezni pete sezone šova Ljubezen po domače, ki jo bodo začeli snemati v jeseni. V šopku junakov podeželja se je znašel tudi 71-letni Miroslav Košir iz Polšnika, ki si želi zadnjo tretjino življenja preživeti v dvoje.

Upokojeni strojevodja ima za sabo pestro ljubezensko življenje, z ganljivo zgodbo, ki pa se je žal končala žalostno. V mladosti je bil namreč v resni zvezi z dekletom, s katerim  nista mogla imeti otrok, zato jo je zapustil in šel po svetu. Kasneje je spoznal svojo ženo, postal oče, a se je ta ljubezen končala z ločitvijo. Po ločitvi se je vrnil k svoji prvi ljubezni, s katero sta bila skupaj srečna dolgih 25 let, vse do njene smrti. 

Sedaj, v tretje, bo srečo v ljubezni poskušal najti v oddaji, ki je združila že kar lepo število parov. Miroslav zase pravi, da je veseljak, ki je rad v družbi, uživa pa tudi v ribolovu, vožnjah z motorjem in delu z lesom. 

Če želite postati resničnostna zvezda, pa ljubezenski šov ni edina priložnost. Priljubljeni YouTube kanal Joonglaa namreč vabi, da postaneš YouTube zvezda in se prijaviš v šov Joonglaa star, v katerem je glavna nagrada pogodba z Joongloo v vrednosti 15 tisoč evrov, super video oprema in Huawei P40 Pro. 

Komentarjev 2
  • Avatar Wandimella
    Wandimella 01:00 28.julij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == www.Sextis.fun

  • marsal22 18:09 27.julij 2020.

    ta stari prdec išče služkinjo , gospodinjo , oziroma nekaj podobnega , da mu bo odnašala rit !

Sorodne novice