Magazin > VIP
17009 ogledov

Ljubezen po domače: Darjin Branko našel srečo v ljubezni

Branko Cvek Facebook
Našel jo je med oboževalkami ...

Branko Cvek v šovu ljubezen po domače ni osvojil simpatične Darje, mu pa zato že slabo leto dni srce greje njegova nekdanja oboževalka, Belokranjka. 

"Malo sem pri njej, malo v Ljubljani in tako nama povsem ustreza, saj ona še hodi v službo. Spoznala sva se tako, da me je opazila v šovu. Takrat mi je pisalo veliko žensk, a v Ljubljani so bolj važne, samo rihtale bi se, do 15. že vso plačo zapravijo za obleke … Če je iz bloka tudi nimaš kam iti, razen v lokal na pijačo ali na tržnico. Meni pa je všeč, da malo zamenjam podnebje, da grem malo ven iz hiše in nisem samo v Ljubljani. Moja ima tudi vrt, tako da nima časa viseti po lokalih," je razkril Branko. 

Simpatični akter prejšnje sezone šova Ljubezen po domače je sicer aktiven tudi pri snemanjih oglasov, serij in spotov, trenutno pa bo cel junij preživel ob morju, kjer poleg kopanja rad skoči tudi na kolo.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice