Magazin > VIP
93524 ogledov

Ljubezen po domače: Ne boste verjeli, s katerim znanim Slovencem prijateljuje Darja

darja tomažin POP TV
Da protagonistka tretje sezone Ljubezen po domače pada tudi na mlajše, ni skrivnost …

Darja Tomažin, ki jo je Slovenija spoznala v tretji sezoni šova Ljubezen po domače, je pred kratkim priznala, da ljubezni tudi po šovu še vedno ni našla, saj ima polne roke dela s svojo idilično kmetijo na Dolenjskem, na kateri se ukvarja tudi s turizmom. Pred kratkim nam je priznala, da ne išče nekoga, ki bi na njeni kmetiji garal, seveda pa ji vsaka dodatna roka kdaj pa kdaj pride prav: "Rabim takega, da bi mi kdaj pomagal kdaj pa kdaj. Sama veliko delam, nimam veliko časa, iz vsega srca pa si želim, da bi nekoga spoznala. Ne rabim garača, samo da mu v glavi štima, da greva na kavo, da se lahko kaj pomeniš. To si vsaka ženska želi, tudi otrok me ne bi motil. Tisti, ki so mi všeč, so že oddani. Mogoče bo pa kakšen zdaj v novi sezoni Ljubezni po domače, ki kmetico išče."

Sicer pa Darjo ne motijo mlajši snubci, saj se je tudi v šovu za njeno srce potegoval veliko mlajši šofer Nejc, a ga je takrat raje priporočila prijateljici Moniki. No, sedaj pa nam je na uho prišlo, da se Darja veliko druži tudi z zelo znanim resničnostnim zvezdnikom šova Kmetija, ki je pri njej že čisto domač. Gre za Jana Klobaso, ki pa ga Darja seveda resnično vidi le kot prijatelja, saj je od nje mlajši skoraj tri desetletja. 

Tilen Klobasa, Jan Klobasa | Avtor: Pop TV Pop TV

Komentarjev 3
  • Majazmaja 10:29 21.julij 2020.

    Ana Fetih, nas pa izjemno moti, ker v vsakem skrpucalu naredite toliko napak ... Sicer pa Darjo ne motijo -> RODILNIK!!! Ostalega pa ne bom popravljala ...

  • mizimazi 09:08 21.julij 2020.

    retardirani radgonski imbecil se pali na milfače...

Sorodne novice