Magazin > VIP
8057 ogledov

Ljubezen po domače: Neverjetno, koliko znanih obrazov spet gledamo

ljubezen po domače
1/7
POP TV
Vse te obraze smo vsaj enkrat že videli na televiziji.

Sinoči smo spoznali vse obraze, ki se potegujejo za srca letošnjih kandidatov šova Ljubezen po domače. Med njimi je neverjetno število oseb, ki smo jih že spremljali na malih ekranih.

Za čebelarja Damiana Šalamuna se je prijavila Barbara Pastirk, ki se je v 3. sezoni potegovala za Miho Božiča, in Monika Košenina, ki smo jo videli v šovu Kmetija in tudi v šovu Ljubezen po domače.

Za Franca Jarca se je prijavila Esmeralda Rupnik, znana iz Ljubezni na seniku.

Pestro bo pri Janezu Reberniku. Tam bo za zabavo zagotovo poskrbela Alenka Brezovšek, ki smo jo spoznali v Big Brotherju, videli pa smo jo tudi v eni od preteklih sezon šova Ljubezen po domače. Potegovala se je za Mihaela Kasaša. Za Janeza se bo borila tudi Simona Zgonec – prav tako znan obraz tega ljubezenskega šova. Leta 2018 je poskušala osvojiti Jožeta Mastnaka.

Janez Marn pa je med svojimi kandidatkami zagledal Sabino Mlakar iz Kmetije in Mirjano Gajski iz hrvaškega šova Ljubezen na vasi.

Za Metko Šeškar pa se je prijavil Branko Cvek, ki se je v 4. sezoni boril za Darjo Tomažin.

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • rifeme9696 11:20 14.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com