Magazin > VIP
51630 ogledov

To je razlog, da Vesna Šošterič nikakor ne najde moškega zase

Vesna Šošterič Miro Majcen
Ni ji lahko …

"Nič novega ni, spoznam jih sicer dosti, iz vseh koncev, ni da ni. Tudi všeč mi je kakšen, vendar noben ne bi prišel na kmetijo. Bojijo se dela, a eden se bo že našel," je optimistična Vesna Šošterič, priljubljena junakinja šova Ljubezen po domače, ki ji ni žal, da je prevzela kmetijo, kljub temu, da ji to očitno povzroča težave pri iskanju partnerja: "Ni mi žal, to delo mi je v veselje, poleg tega tudi ne želim, da bi bila starša sama. Tako kmetijo bi bilo škoda zapustiti."

Pravi, da z Miho, s katerim sta se spoznala v oddaji Ljubezen po domače in nekaj časa tudi skupaj živela, nista več v stikih ter da se z njim ne obremenjuje več. Pravi, da bo novo sezono šova z veseljem spremljala, čeprav v njej tokrat ne bo sodelovala. Je pa hudomušno pokomentirala nove kandidate: "Kje so te našli, ubitačni."

Kljub obilici dela na kmetiji pa Vesna vseeno najde tudi čas za oddih, letos si je s kolegicami privoščila morski oddih v Izoli in Portorožu ter razkrila, da se jo ljudje še vedno spomnijo in se želijo fotografirati z njo, sploh otroci, ona pa jim z veseljem ustreže. 

Ne zamudi drugega dela šova JOONGLAA STAR. Tokrat je nekdo razkril, da ljubi oba spola.

Komentarjev 8
  • martin50 20:26 04.september 2020.

    stara dobra slakova grabljice https://www.youtube.com/watch?v=48t6XVCh7-w ...prikaži več

  • Janez 13:42 31.avgust 2020.

    reče, da je nekega dne od svojega dragega kar odšla brez pozdrava in izgovora sedaj pa išče nadomestnega, ki pa ne sme biti plešast in okrogel , torej ona misli da je v trgovini. Če pa njo pogledaš vidiš, da ...prikaži veča ni nič posebnega in da jo je samo dolgi jezik in nesposobnost iskanja kompromisov. In nekateri taki nastopajo v tej oddaji. Žalost.

  • Janez 13:39 31.avgust 2020.

    Še vedno obstaja ta oddaja in ljudje, ki niso sposobni sami urejati svojih zadev, ter se raje zaradi lažne pozornosti razkrivajo javnosti? Kakšno je to življenje? Lažno! Igrano! Kaj druge briga moje življenje in moja intima? To ni naprodaj, to ...prikaži večo je samo moje. Zato pa takih oddaj ne gledam in se mi takšni ljudje, ki iščejo voajersko pozornost drugih na nek način smilijo! Oz pogledam toliko, da vidim če je v njih še vedno ista perverznost in plehkost. Ženska v oddaji, ki se je ločila in išče drugeg

Sorodne novice