Magazin > VIP
34790 ogledov

Ljubezen po domače: Damianova Kolumbijka v Sloveniji ostala zaradi ljubezni

carmela mosquera
1/3
POP TV
Kakšna zgodba!

Lepa Kolumbijka je ena izmed najbolj opaznih tekmovalk letošnje sezone Ljubezen po domače. Čeprav o temnolasi lepotici ni znano veliko, pa v Sloveniji živi že celih 13 let. K nam jo je prineslo naključje, da je ostala, pa je poskrbela ljubezen. Carmela Mosquera je že pred tridesetim letom prišla k sorodnikom v Italijo, saj si je zelo želela živeti v Evropi. Zaradi težav z vizo je nato iz Italije prišla v Slovenijo, kjer je spoznala moškega, zaradi katerega je tudi ostala, a sta se po devetih letih zveze žal razšla. 

Carmela v šovu sicer ni našla ljubezni, saj je Damiana Šalamuna, kot je znano, osvojila Barbara Pastirk, s katero se mu je nedavno rodila deklica, a Carmela pravi, da ji ni žal: "V šov sem se prijavila, ker sem si želela novih življenjskih izkušenj in nove perspektive v ljubezni. Damjan se mi je zdel zanimiv moški s pozitivno osebnostjo. Po mojih izkušnjah slovenski moški zelo cenijo svojo kulturo in so, vsaj v večini, zelo delavni. Šov pa je bil zame nova izkušnja, ki mi je bila v veliko veselje."

Carmela, ki je pred kratkim dopolnila 40 let, otrok nima, denar pa služi z manekenstvom. "Trenutno se osredotočam na izobraževanje, v prostem času pa delam kot model. Otrok nimam, družina pa me podpira v vsem kar počem, saj so zelo svobodomiselni," je še razkrila lepa Kolumbijka. 

Ne zamudi 3. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • Avatar Vermorella
    Vermorella 00:57 10.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • stilist 12:09 09.september 2020.

    Ljubezen, ja... Ko jo starejši partner ni mogel več sponzorirati, je pa odšla.

  • mizimazi 08:26 09.september 2020.

    KWA JE JEBOZOVNA...KOK BI JO PREPOGNU...KT KOŠUTKO....

Sorodne novice