Magazin > VIP
15630 ogledov

Ljubezen po domače: Na spoznavni zabavi trikrat počilo

ljubezen po domače POP TV
Ko gre za ljubezen, dekleta ne poznajo šale.

V sinočnji oddaji šova Ljubezen po domače smo izvedeli, koga so kandidati četrte sezone povabili na svoje posestvo.
Pred odločitvijo pa so se vsi pozabavali na skupni zabavi, na kateri pa niso bili vsi popolnoma sproščeni …

Franca Jarca je stran od skupine odvlekla Lenka, ki mu je želela razložiti, kaj vidi v njegovi rojstni karti. Je namreč astrologinja. Ko sta prišla nazaj k mizi, je bila Anamarija slabe volje. "Se odstraniti od družbe, ni kulturno. Mene so tako vzgojili, ne vem, od kod ste vi. Na Vrhniki je pa malo drugače. Mi smo kulturno osveščeni, ker smo Cankarjevi potomci,“ je bila jezna Anamarija, ki še pravi, da vedno pove, ko jo kaj zmoti. Franc se je pokesal in se drugim opravičil.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Pestro je bilo tudi za mizo Janeza Marna, za katero se je nenadoma znašla Carmela, ki se je potegovala za srce čebelarja Damiana Šalamuna. Sabini Mlakar ni bilo všeč, da se je Janez bolj kot svojim dekletom posvečal visokorasli lepotici. "Ona ima svojega kandidata, jaz hočem, da se ti nam posvetiš. Pojdi za svojo mizo,“ jo je odganjala nekdanja tekmovalka Kmetije, ki jo je Janez še bolj ujezil, ko je Carmelo objel.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV
Napeto je bilo tudi pri Janezu Reberniku. Med njim in Simono, znano iz ene od pretekli sezon tega šova, je bilo napeto. "Rad imam osebe, ki so pozitivne. Simona mi deluje negativno. Takih oseb ne želim v življenju,“ je povedal. Simona se je po njegovem mnenju razjezila, ko je edino vrtnico, ki jo je imel, podaril Darji. "V redu je. Lahko si kupim svojo vrtnico,“ je izjavila, ko se je Janez ostalim dekletom opravičil.

Janez je Simono povabil na klepet. "Niti ene pozitivne stvari nisi povedala,“ je potožil. Simona je Negove obtožbe označila za neutemeljene. "Jaz sem njega izzvala, on mene. Nato pa je postajal vedno bolj nesramen,“ je povedala v kamero.

Kdo je izpadel?

Nekateri so morali po zabavi domov. Metka je izločila Igorja, Damian Carmelo, Janez R. Simono, Janez M. Jeleno, Jacqueline Marjana, Frančeva kandidatka Katarina pa je iz šova izstopila sama.
 

Ne zamudi 5. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 6
  • Avatar Anniskossa
    Anniskossa 00:39 22.september 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu --- www.Sextis.fun

  • banedih461 22:55 21.september 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj najbližji spremljevalec s tem pridobi več kot 18 tisoč mesecev na mesec in me je prepričala, da poskusim. netprofit10.com

  • bogdan76 14:57 21.september 2020.

    Adijo kmetistvo take babe nevejo niti kje ima krava vime.