Magazin > VIP
12914 ogledov

Ljubezen po domače: Kmet pravi, da razlog za izločitev ni premalo pisem

ljubezen po domače, Janez Križnar POP TV
Janez Križnar je povedal svojo plat zgodbe ...

Podeželski junak Janez Križnar, ki je iz šova Ljubezen po domače izpadel, ker ni dobil dovolj pisem, pojasnjuje, zakaj je bil osoren do Darje Tomažin, ki je ljubezen iskala v tretji sezoni šova, in snemalne ekipe, ki so ga obiskali na njegovi kmetiji. "S kmetijo imam ogromno dela, zato sem jih opozoril, da nimam veliko časa in da se bodo mogli prilagajati. Poleg kmetija pa sem skrbel še za hudo bolno mamo. Ob dogovorjeni uri jih ni bilo, ko so prišli, pa sem imel že delo v hlevu. Podobno je bilo, ko smo snemali s Tanjo (Postružnik Koren, voditeljico oddaje op. a.). Rekli so mi, naj bom točen, da začnemo ob pol dveh, a ob petih še vedno nismo začeli s snemanji. Ker je bila mama sama na postelji, oče pa v bolnici, nisem mogel ostati. Sem pa rekel, da se lahko vrnem, ko vse opravim," je v svoj zagovor povedal Križnar. 

Ustvarjalcem šova pa tudi očita, da so ga izločili, ker iz sebe ne dela klovna: "To je šov, kjer rabijo bolj klovne kot resne ljudi in ker nisem klovn, so zrežirali, da nisem dobil dovolj pisem. To imam črno na belem. Saj sem za hece, se rad zabavam, a pred kamero so neke meje."

Janez sicer ni želel govoriti o dokazih za svoje trditve in tudi o tem, če je kakšno družico na račun prepoznavnosti vseeno našel. "Ne bom komentiral. Se pa da vse uskladiti, saj to ne pomeni, da če si pa zaljubljen, da ne boš hodil v službo," pa je pripomnil na to, ali ima za ljubezen sploh kaj časa. 

In kaj na njegove očitke pravi Pop TV? "Na snemanje resničnostnih oddaj iz dneva v dan vpliva ogromno dejavnikov, zato so spremembe časovnic del vsakdana. Naši kandidati so zabavni in veseli ljudje, ki so zanimivi tako za sodelujoče kot za gledalce. Čeprav Janezove zgodbe v nadaljevanju oddaje ne bomo več spremljali, upamo, da bo kmalu tudi on našel svojo ljubezen," je povedala njihova tiskovna predstavnica. 

Ne zamudi 4. dela šova JOONGLAA STAR!

Komentarjev 1
  • Ender3 14:25 18.september 2020.

    Vsak, ki si želi prepoznavnosti preko ProPlusa si sodbo ne piše sam.

Sorodne novice