Jagger nocoj v Portorožu

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Brat pevca Rolling Stonesov Chris Jagger, ki je Slovenijo obiskal že večkrat, bo nocoj ob 22. uri nastopil v portoroški Kaneli, v nedeljo pa na Kongresnem trgu v Ljubljani.
Oglej si celoten članek

Blues-folk glasbenik Chris Jagger (65) se v Slovenijo vrača s svojo zasedbo Acoustic Roots Trio, ki jo poleg Jaggerja na kitari in vokalu sestavljata še David Hatfield na basu in Elliot MacKrell na violini. Poleg Chrisovih avtorskih pesmi igrajo del zapuščine country in irske ljudske glasbe. Na odru se jim bo tokrat pridružil še bobnar skupine Eskobars Bogdan Sojič, katerega družina že več let prijateljuje s Chrisovo.

Poleg družine Sojič so za Chrisovo vrnitev v Slovenijo zaslužni tudi lastnik edinega muzeja Rolling Stonesov pri nas Slavko Franca in dolgoletna oboževalca omenjenega benda zakonca Peter in Simona Šubelj. V Ljubljani bo v nedeljo Mickov mlajši brat nastopil v okviru lokala Platana, koncert pa bo potekal v pavilijonu na Kongresnem trgu. Obakrat si boste Chrisa Jaggerja lahko ogledali brezplačno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.