Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Jagger nocoj v Portorožu

Mick in Chris Jagger Žurnal24 main
Brat pevca Rolling Stonesov Chris Jagger, ki je Slovenijo obiskal že večkrat, bo nocoj ob 22. uri nastopil v portoroški Kaneli, v nedeljo pa na Kongresnem trgu v Ljubljani.

Blues-folk glasbenik Chris Jagger (65) se v Slovenijo vrača s svojo zasedbo Acoustic Roots Trio, ki jo poleg Jaggerja na kitari in vokalu sestavljata še David Hatfield na basu in Elliot MacKrell na violini. Poleg Chrisovih avtorskih pesmi igrajo del zapuščine country in irske ljudske glasbe. Na odru se jim bo tokrat pridružil še bobnar skupine Eskobars Bogdan Sojič, katerega družina že več let prijateljuje s Chrisovo.

Poleg družine Sojič so za Chrisovo vrnitev v Slovenijo zaslužni tudi lastnik edinega muzeja Rolling Stonesov pri nas Slavko Franca in dolgoletna oboževalca omenjenega benda zakonca Peter in Simona Šubelj. V Ljubljani bo v nedeljo Mickov mlajši brat nastopil v okviru lokala Platana, koncert pa bo potekal v pavilijonu na Kongresnem trgu. Obakrat si boste Chrisa Jaggerja lahko ogledali brezplačno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.