James Woods: Na prstu njegove 42 let mlajše izbranke se sveti ogromen prstan

Foto: Profimedia james woods Foto: Profimedia james woods Foto: Profimedia james woods
Ko kaže, se bo igralec James Woods še enkrat poročil.
Oglej si celoten članek

Igralec James Woods je bil poročen že dvakrat, in kot kaže, si bo pred oltar upal stopiti še tretjič. Zvezdnika so z 32-letno partnerko Saro Miller ujeli v javnosti in na njenem prstu se je svetil ogromen prstan.

Zvezdnik je sicer že aprila namignil, da ima lepe novice, ko je objavil fotografijo 42 let mlajše partnerke, ob kateri je zapisal, da je življenje blagoslov. Tudi na tem posnetku se zelo lepo vidi prstan.

Kot poroča Celebitchy, je največ prahu dvignila njegova zveza z 19-letno Ashley Madison, hčerko prijatelja, ki jo je poznal od njenega petega leta. James je bil takrat v svojih šestdesetih.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.