Magazin > VIP
3463 ogledov

James Woods: Na prstu njegove 42 let mlajše izbranke se sveti ogromen prstan

james woods
1/3
Profimedia
Ko kaže, se bo igralec James Woods še enkrat poročil.

Igralec James Woods je bil poročen že dvakrat, in kot kaže, si bo pred oltar upal stopiti še tretjič. Zvezdnika so z 32-letno partnerko Saro Miller ujeli v javnosti in na njenem prstu se je svetil ogromen prstan.

Zvezdnik je sicer že aprila namignil, da ima lepe novice, ko je objavil fotografijo 42 let mlajše partnerke, ob kateri je zapisal, da je življenje blagoslov. Tudi na tem posnetku se zelo lepo vidi prstan.


Sara in 74-letni James sta v zvezi pet let. Igralčeva druga žena Sarah Owens je bila stara 26 let, ko se je poročila s takrat 42-letnim igralcem. Zakon je trajal le štiri mesece. Sarah je igralca obtožila, da jo je štiri leta, toliko časa je trajala njuna zveza, zlorabljal. Njegov prvi zakon s Kathryn Morrison je trajal tri leta.

Kot poroča Celebitchy, je največ prahu dvignila njegova zveza z 19-letno Ashley Madison, hčerko prijatelja, ki jo je poznal od njenega petega leta. James je bil takrat v svojih šestdesetih.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.