Jamesa Deana zlorabljal župnik

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Po smrti Elizabeth Taylor je v javnost prišla skrivnost, ki jo je igralka skrbno skrivala vrsto let. Le dan po njenem pogrebu se je izvedelo, da je bil njen prijatelj James Dean v mladosti spolno zlorabljen.
Oglej si celoten članek

Legendarna igralka je bila ena redkih, ki so vedeli, da je bil James Dean kot deček žrtev spolne zlorabe. Skrivnost je leta 1997 izdala novinarju Kevinu Sessumsu v intervjuju, katerega glavna tema je bila Lizina aids fundacija. A beseda je nanesla tudi na Jamesa.

 

"Nekaj vam bom povedala, vendar tega ne objavljajte, dokler ne umrem. Ko je bil Jimmy star 11 let in mu je ravno umrla mama, ga je njegov župnik začel zlorabljati. Mislim, da ga je to preganjalo do konca življenja, pravzaprav sem v to prepričana. O tem sva veliko govorila," je razkrila pred 14 leti.

 

Foto: Žurnal24 James Dean Elizabeth Taylor

Elizabeth je bila popolnoma na tleh, ko je James leta 1955 umrl v prometni nesreči. Zvezdnica je po njegovi smrti dejala, da je bil Dean prvi prijatelj, ki ga je izgubila.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.