Magazin > VIP
18 ogledov

Jamesa Deana zlorabljal župnik

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po smrti Elizabeth Taylor je v javnost prišla skrivnost, ki jo je igralka skrbno skrivala vrsto let. Le dan po njenem pogrebu se je izvedelo, da je bil njen prijatelj James Dean v mladosti spolno zlorabljen.

Legendarna igralka je bila ena redkih, ki so vedeli, da je bil James Dean kot deček žrtev spolne zlorabe. Skrivnost je leta 1997 izdala novinarju Kevinu Sessumsu v intervjuju, katerega glavna tema je bila Lizina aids fundacija. A beseda je nanesla tudi na Jamesa.

 

"Nekaj vam bom povedala, vendar tega ne objavljajte, dokler ne umrem. Ko je bil Jimmy star 11 let in mu je ravno umrla mama, ga je njegov župnik začel zlorabljati. Mislim, da ga je to preganjalo do konca življenja, pravzaprav sem v to prepričana. O tem sva veliko govorila," je razkrila pred 14 leti.

 

James Dean Elizabeth Taylor | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Elizabeth je bila popolnoma na tleh, ko je James leta 1955 umrl v prometni nesreči. Zvezdnica je po njegovi smrti dejala, da je bil Dean prvi prijatelj, ki ga je izgubila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.