Jamie Oliver bo kuhal za Pittove

Foto: Flynet
Foto: Flynet
Brad Pitt je svojega dobrega prijatelja, slavnega kuharja Jamieja Oliverja, prosil, da bi za njegovo družino skuhal božično večerjo.
Oglej si celoten članek

Igralec Brad Pitt je z britanskim slavnim kuharjem Jamiejem Oliverjem dober prijatelj že več let. Kljub temu, da igralca skuša naučiti kuhati, je Brad obupal in kuharja povabil za božič na svoj dom v Londonu, da bi njegovi zaročenki Angelini Jolie in otrokom skuhal božično večerjo. Jamie bo njegovi prošnji ugodil in družini pomagal pri pripravah na najbolj pričakovano večerjo v letu.

Medtem ko je Brad v kuhinji čisto nekoristen, pa je po drugi strani obseden s čistočo. "Vedno je bil zelo skrben očka, zadnje čase pa se je doma zelo udomačil. Par ima sicer veliko pomoči, vendar je Brad začel sam prati in likati perilo. Veliko opravi tudi okoli hiše, rad nakupuje in se loti vseh mogočih opravkov," je povedal nek vir.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.