Magazin > VIP
44 ogledov

Jamie Oliver bo kuhal za Pittove

Angelina Jolie Brad Pitt Flynet
Brad Pitt je svojega dobrega prijatelja, slavnega kuharja Jamieja Oliverja, prosil, da bi za njegovo družino skuhal božično večerjo.

Igralec Brad Pitt je z britanskim slavnim kuharjem Jamiejem Oliverjem dober prijatelj že več let. Kljub temu, da igralca skuša naučiti kuhati, je Brad obupal in kuharja povabil za božič na svoj dom v Londonu, da bi njegovi zaročenki Angelini Jolie in otrokom skuhal božično večerjo. Jamie bo njegovi prošnji ugodil in družini pomagal pri pripravah na najbolj pričakovano večerjo v letu.

Medtem ko je Brad v kuhinji čisto nekoristen, pa je po drugi strani obseden s čistočo. "Vedno je bil zelo skrben očka, zadnje čase pa se je doma zelo udomačil. Par ima sicer veliko pomoči, vendar je Brad začel sam prati in likati perilo. Veliko opravi tudi okoli hiše, rad nakupuje in se loti vseh mogočih opravkov," je povedal nek vir.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.