Jan Oblak: Slavni moški, ki jih je njegovo dekle ljubilo pred njim

Foto: Profimedia JAn Oblak Foto: Profimedia JAn Oblak Foto: Profimedia JAn Oblak Foto: Profimedia JAn Oblak Foto: Profimedia Jan Oblak, Alessia Tedeschi Foto: Profimedia Jan Oblak, Alessia Tedeschi Foto: Profimedia Jan Oblak, Alessia Tedeschi
Jan Oblak je, kot kaže, osvojil srce italijanske manekenke Alessie Tedeschi.
Oglej si celoten članek

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da je naš svetovno znani nogometni vratar, Jan Oblak, v zvezi z dve leti starejšo italijansko lepotico Alessio Tedeschi, s katero je počitnikoval v okolici španskega otoka Formentere.

Tisti, ki spremljajo trače o nogometnih igralcih, lepotico že poznajo. Leta 2015 je bila 28-letnica namreč v zvezi s Cristianom Ronaldom, ki se je z njo tolažil po koncu svoje dolgoletne zveze z Irino Shayk. A lepi Ronaldo ni edini slavni moški, ki ga Alessia pozna zelo dobro.

Alessijina šibka točka so očitno nogometni zvezdniki. Po pisanju NZ.news so jo povezovali z Marcom Borriellom, Davidom Lippijem, Blerimom Dzemailijem in podjetnikom Luigijem Berlusconijem, sinom Silvia Berlusconija, ki je bil lastnik AC Milana.

Alessia je sicer v Italiji znana predvsem kot manekenka in voditeljica, leta 2013 pa je zaigrala v filmu The Mafia Accountant.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.