Magazin > VIP
3383 ogledov

Jan Oblak: Slavni moški, ki jih je njegovo dekle ljubilo pred njim

JAn Oblak
1/7
Jan Oblak je, kot kaže, osvojil srce italijanske manekenke Alessie Tedeschi.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da je naš svetovno znani nogometni vratar, Jan Oblak, v zvezi z dve leti starejšo italijansko lepotico Alessio Tedeschi, s katero je počitnikoval v okolici španskega otoka Formentere.

Tisti, ki spremljajo trače o nogometnih igralcih, lepotico že poznajo. Leta 2015 je bila 28-letnica namreč v zvezi s Cristianom Ronaldom, ki se je z njo tolažil po koncu svoje dolgoletne zveze z Irino Shayk. A lepi Ronaldo ni edini slavni moški, ki ga Alessia pozna zelo dobro.

Alessijina šibka točka so očitno nogometni zvezdniki. Po pisanju NZ.news so jo povezovali z Marcom Borriellom, Davidom Lippijem, Blerimom Dzemailijem in podjetnikom Luigijem Berlusconijem, sinom Silvia Berlusconija, ki je bil lastnik AC Milana.

Alessia je sicer v Italiji znana predvsem kot manekenka in voditeljica, leta 2013 pa je zaigrala v filmu The Mafia Accountant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.