Jan Plestenjak si je pobril lase, splet na nogah!

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Jan Plestenjak navdušil.
Oglej si celoten članek

Pevec Jan Plestenjak si je pobril lase, ker so v času izrednih razmer zaradi koronavirusa frizerski saloni zaprti. "Pa je mir s striženjem za nekaj mesecev,“ je zapisal ob posnetku.

Njegove oboževalke so bile navdušene! "K takemu lepemu obrazu paše vsaka frizura“, "pravi alfa samec“, "veliko bolj seksi“, "ta frizura bo nov trend“, je le nekaj od navdušenih komentarjev. Seveda pa Janova nova pričeska ni naletela le na odobravanje … "O bog, brez zamere, ampak za 10 let te je postaralo! God please, say its joke! (Prosim reci, da je to šala.)“ je zapisala ena od pevčevih sledilk.

Nam je všeč, pa vam?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 11

  • 01:16 7. April 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com

  • 20:46 6. April 2020.

    Simpatičen s katero koli frizuro. Pika.

  • 16:32 6. April 2020.

    Ukrep proti virusu. Lasišče enostavno razkuži, počaka 5 min in obriše. ;)

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.