Janševa vroča političarka s prijateljicami vsa mokra draži sledilce

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zna se zabavati!
Oglej si celoten članek

Ana Zagožen, ljubljanska mestna svetnica, ki je kandidirala na listi SDS, se zaradi svojega razkošnega življenja pogosto znajde v medijih. Reporter ji je celo nadel naziv Janševe kraljice Instagrama, a očitno se Ane to ne dotakne, saj še naprej objavlja zabavne trenutke iz svojega zasebnega življenja.

xxx

Da živi na veliki nogi, ne skriva, letos je dopustovala tudi v sosednji Italiji, te dni pa je navdušila s posnetki, ki so nastali na zabavi ob bazenu, kot je pripisala. S prav tako postavnima prijateljicama so svoje obline namakale v bazenu, se smejale, uživale in srkale pijačo. Če kaj, Ana zagotovo zna uživati!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 13:36 30. Avgust 2022.

    no zdaj se pa tukaj postavlja vprašanje, ki je ključno ... recimo, ali je sploh možno, da bi kdo tele …

  • 12:51 30. Avgust 2022.

    Ona je vroča le takrat,ko pride ven iz savne......

  • 12:15 30. Avgust 2022.

    Pokojni očka je bil zraven pri projektu TEŠ 6 in vseh ostalih naložbah v slovenski elektrodistribuciji. Hčerkica pa pridno zapravlja.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.