Magazin > VIP
25661 ogledov

Janševa vroča političarka s prijateljicami vsa mokra draži sledilce

Ana Zagožen Facebook
Zna se zabavati!

Ana Zagožen, ljubljanska mestna svetnica, ki je kandidirala na listi SDS, se zaradi svojega razkošnega življenja pogosto znajde v medijih. Reporter ji je celo nadel naziv Janševe kraljice Instagrama, a očitno se Ane to ne dotakne, saj še naprej objavlja zabavne trenutke iz svojega zasebnega življenja.

Da živi na veliki nogi, ne skriva, letos je dopustovala tudi v sosednji Italiji, te dni pa je navdušila s posnetki, ki so nastali na zabavi ob bazenu, kot je pripisala. S prav tako postavnima prijateljicama so svoje obline namakale v bazenu, se smejale, uživale in srkale pijačo. Če kaj, Ana zagotovo zna uživati!

Komentarjev 4
  • lojs 13:36 30.avgust 2022.

    no zdaj se pa tukaj postavlja vprašanje, ki je ključno ... recimo, ali je sploh možno, da bi kdo tele babjeke posilil ... gospodične se kažejo po teh omrežjih, se pravi, kaj počnejo, so izivalne in pripravljene na akcijo ... ...prikaži več najde se komentator takih primerov, ki pravi, kaj pa če jim ne paše ... babi vedno paše, če pa kasira, ji pa sploh paše ... mednožje in pizdica je pač zlata jama, vse ostalo ja pa navinarska raca

  • sam1 12:51 30.avgust 2022.

    Ona je vroča le takrat,ko pride ven iz savne......

  • Kojak 12:15 30.avgust 2022.

    Pokojni očka je bil zraven pri projektu TEŠ 6 in vseh ostalih naložbah v slovenski elektrodistribuciji. Hčerkica pa pridno zapravlja.

Sorodne novice