Slovenija
52105 ogledov

Janša javno objavil, kaj mu je poslala Pirc Musarjeva

Janez Janša Profimedia
Iz odvetniške pisarne Pirc Musar & Lemut Strle so Janezu Janši poslali dopis, katerega vsebino je Janša objavil na spletu.

Od omenjene odvetniške družbe je prvak SDS prejel opomin pred izvršbo. Razlog pa je plačilo odškodnine skupaj z zakonskimi zamudnimi obrestmi, potem ko je sodišče v Velenju lani oktobra odločilo v prid stranke SD. 

Stranka SD je namreč proti Janši vložila tožbo zaradi zapisov, v katerih je Janša trdil, da je vila v Ljubljani, kjer ima stranka SD sedež, ukradena. V stranki SD so se zaradi njegovih trditev odločili vložiti tožbo. 

Sodišče je tako lani odločilo, da se mora tožena stranka opravičiti in plačati odškodnino. Janša se je na tožbo sicer pritožil, a je višje sodišče v Celju pritožbo zavrnilo in pritrdilo odločitvi velenjskega sodišča. 

dezurni@styria-media.si


 

Komentarjev 34
  • AnGus 12:18 25.avgust 2022.

    Župnik spoveduje. Na vrsti je sosedov Francelj. Ko se tako izpove grehov, doda še enega: "Veste godpod župnik, oni dan sem sosedu Pepčku ukradel prašiča." Župnik odgovori: "Veš Francelj, krasti ni lepo, sploh ne sosedu. To je greh. Ker se ...prikaži več že kesaš je prav, da napako tudi popraviš." Francelj: "Saj bi jo, pa ne vem kaj naj storim!" Župnik: "Pelji mu prašiča nazaj." Francelj: "Saj bi, pa je prepozno, sem ga že predelal v klobase."

  • Pierre 10:53 25.avgust 2022.

    Ah ja genau, unsere Slowenische patient

  • Avatar pantani
    pantani 10:36 25.avgust 2022.

    Največji posranc med vsemi!!!