Janet Jackson besna na Oprah

Foto: Žurnal24 Janet pravi, da se ji Oprah gabi. (Foto: Flynet/Reuters)
Sestra pokojnega kralja popa, Janet Jackson, naj bi bila zelo jezna na kraljico pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ker je nedavno intervjuvala njene nečake, otroke Michaela Jacksona.
Oglej si celoten članek

Ko je Janet izvedela, da je Oprah z njenimi nečaki posnela oddajo, jo je nemudoma poklicala in ji povedala, da je šokirana nad tem, kako je izkoristila nedolžne otroke samo zato, da bi povečala gledanost svojega šova.

 

"Prosila jo je, naj ne objavi intervjuja, a Oprah o tem ni hotela slišati niti besedice. Janet se je nato zadrla v slušalko, da se ji naravnost gabi," je povedal neimenovani vir blizu zvezdnice. "Janet je besna. Pravi, da se njen brat zagotovo obrača v grobu, ker je njegova prijateljica tako izkoristila njegove otroke."

 

A pri tem se jeza 44-letne pevke ne konča. Janet je Oprah tako razočarala, da ji je že zagrozila, da bo javnosti razkrila njene najgloblje skrivnosti. "Janet si je zelo blizu s Tylerjem Perryjem, enim najbližjih prijateljev Oprah, ki pozna vse njene skrivnosti, in teh ni malo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.