Magazin > VIP
22 ogledov

Janet Jackson besna na Oprah

Janet pravi, da se ji Oprah gabi. (Foto: Flynet/Reuters) Žurnal24 main
Sestra pokojnega kralja popa, Janet Jackson, naj bi bila zelo jezna na kraljico pogovornih oddaj Oprah Winfrey, ker je nedavno intervjuvala njene nečake, otroke Michaela Jacksona.

Ko je Janet izvedela, da je Oprah z njenimi nečaki posnela oddajo, jo je nemudoma poklicala in ji povedala, da je šokirana nad tem, kako je izkoristila nedolžne otroke samo zato, da bi povečala gledanost svojega šova.

 

"Prosila jo je, naj ne objavi intervjuja, a Oprah o tem ni hotela slišati niti besedice. Janet se je nato zadrla v slušalko, da se ji naravnost gabi," je povedal neimenovani vir blizu zvezdnice. "Janet je besna. Pravi, da se njen brat zagotovo obrača v grobu, ker je njegova prijateljica tako izkoristila njegove otroke."

 

A pri tem se jeza 44-letne pevke ne konča. Janet je Oprah tako razočarala, da ji je že zagrozila, da bo javnosti razkrila njene najgloblje skrivnosti. "Janet si je zelo blizu s Tylerjem Perryjem, enim najbližjih prijateljev Oprah, ki pozna vse njene skrivnosti, in teh ni malo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.