Janet Jackson razkrila, na kako nizkoten način jo je žalil brat Michael

Foto: Flynet
Foto: Flynet
V dokumentarnem filmu razkrila, kakšen odnos sta imela z bratom Michaelom.
Oglej si celoten članek

Pevka Janet Jackson je posnela dokumentarno serijo Janet Jackson, v kateri je med drugim spregovorila o svojih težavah s težo. 

Zvezdnica priznava, da ima izkrivljen pogled na svoje telo - za to krivi tudi svojega brata Michaela Jacksona. "Bili so časi, ko me je Michael dražil in mi pravil prašič, konj, svinja za zakol, krava. Smejal se je in tudi jaz sem se smejala, a me je bolelo. Zaznamuje te, ko ti nekdo reče, da si pretežek."

Njene težave s težo so se začele, ko je bila stara deset let in je dobila vlogo v nadaljevanki Good Times.  "Zanjo je bila ta vloga nočna mora. Govorili so ji, da je predebela, morala se je držati diet in si zavezati prsi, da je bila videti bolj ploska," se spominja Rob Shuter, poznavalec družabne kronike. Janet se tega časa zelo nerada spominja. Pravi, da se je večkrat počutila grdo. "Večkrat sem zaradi tega z glavo udarjala ob steno," je dejala in dodala: "Sem čustveni jedec, kar pomeni, da me hrana pomiri, kadar sem v stresu ali kadar me nekaj obremenjuje."

Kljub slabim spominom pa Janet pravi, da sta si bila z Michaelom kot otroka blizu. Pozneje sta se odtujila, a mu je stala ob strani, ko se je moral braniti obtožb, da je nadlegoval mladoletne fante. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.