Magazin > VIP
4955 ogledov

Janet Jackson razkrila, na kako nizkoten način jo je žalil brat Michael

Janet Jackson Flynet
V dokumentarnem filmu razkrila, kakšen odnos sta imela z bratom Michaelom.

Pevka Janet Jackson je posnela dokumentarno serijo Janet Jackson, v kateri je med drugim spregovorila o svojih težavah s težo. 

Zvezdnica priznava, da ima izkrivljen pogled na svoje telo - za to krivi tudi svojega brata Michaela Jacksona. "Bili so časi, ko me je Michael dražil in mi pravil prašič, konj, svinja za zakol, krava. Smejal se je in tudi jaz sem se smejala, a me je bolelo. Zaznamuje te, ko ti nekdo reče, da si pretežek."

Njene težave s težo so se začele, ko je bila stara deset let in je dobila vlogo v nadaljevanki Good Times.  "Zanjo je bila ta vloga nočna mora. Govorili so ji, da je predebela, morala se je držati diet in si zavezati prsi, da je bila videti bolj ploska," se spominja Rob Shuter, poznavalec družabne kronike. Janet se tega časa zelo nerada spominja. Pravi, da se je večkrat počutila grdo. "Večkrat sem zaradi tega z glavo udarjala ob steno," je dejala in dodala: "Sem čustveni jedec, kar pomeni, da me hrana pomiri, kadar sem v stresu ali kadar me nekaj obremenjuje."

Kljub slabim spominom pa Janet pravi, da sta si bila z Michaelom kot otroka blizu. Pozneje sta se odtujila, a mu je stala ob strani, ko se je moral braniti obtožb, da je nadlegoval mladoletne fante. 
 

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.