Janez iz Ljubezni po domače v zvezi s to mlado znano Slovenko?

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Na Facebooku sta objavila, da sta v razmerju.
Oglej si celoten članek

Tamara Korošec, ki je v šovu Ljubezen po domače osvojila srce Renata Lužarja, je objavila, da je v razmerju z Janezom Rebernikom, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni šova. 

Pa je res? Do kandidata je bila mladenka, ki je dogajanje zadnje sezone komentirala v oddaji Ljubezen po domače na kavču, zelo kritična, saj je Janez veljal za ženskarja. Poleg tega je od nje starejši 16 let … Vsi, ki so gledali oddajo, vedo, da je Tamara svojo sokomentatorko Dorotejo, ki ima rada starejše moške, zaradi tega ves čas zbadala. Tamaro smo tudi zato vprašali, kaj se dogaja. "Naj si objavo vsak razlagal po svoje,“ nam je odgovorila.

Kakor koli že, njuni sledilci se veselijo z njima in jima pošiljajo čestitke. Če sta se le pošalila, bomo verjetno kmalu izvedeli.
tamara korošec
Pred nekaj dnevi se je sicer razvedelo, da je Tamara spremenila svoj pogled na Janeza in se mu opravičila. "Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je Tamara povedala za Žurnal24 in dodala, da se je Janez pošalil, da je, če bo začutila željo po tolaženju, na njegovem posestvu vedno dobrodošla. 

 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 19:25 25. Januar 2021.

    Ojoj, tole se zdi pa tako nemogoče kot, da bi Janša ponudil svoj odstop. Ne, resno, Tamara se je zdela …

  • 12:59 25. Januar 2021.

    Še ena v vrsti znanih op. neznanih Slovencev!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.