Magazin > VIP
94595 ogledov

Janez iz Ljubezni po domače v zvezi s to mlado znano Slovenko?

janez rebernik POP TV
Na Facebooku sta objavila, da sta v razmerju.

Tamara Korošec, ki je v šovu Ljubezen po domače osvojila srce Renata Lužarja, je objavila, da je v razmerju z Janezom Rebernikom, ki smo ga spoznali v letošnji sezoni šova. 

Pa je res? Do kandidata je bila mladenka, ki je dogajanje zadnje sezone komentirala v oddaji Ljubezen po domače na kavču, zelo kritična, saj je Janez veljal za ženskarja. Poleg tega je od nje starejši 16 let … Vsi, ki so gledali oddajo, vedo, da je Tamara svojo sokomentatorko Dorotejo, ki ima rada starejše moške, zaradi tega ves čas zbadala. Tamaro smo tudi zato vprašali, kaj se dogaja. "Naj si objavo vsak razlagal po svoje,“ nam je odgovorila.

Kakor koli že, njuni sledilci se veselijo z njima in jima pošiljajo čestitke. Če sta se le pošalila, bomo verjetno kmalu izvedeli.

tamara korošec | Avtor:

Pred nekaj dnevi se je sicer razvedelo, da je Tamara spremenila svoj pogled na Janeza in se mu opravičila. "Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je Tamara povedala za Žurnal24 in dodala, da se je Janez pošalil, da je, če bo začutila željo po tolaženju, na njegovem posestvu vedno dobrodošla. 

 
 

 
Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 19:25 25.januar 2021.

    Ojoj, tole se zdi pa tako nemogoče kot, da bi Janša ponudil svoj odstop. Ne, resno, Tamara se je zdela kar ok punca, Janez pa en vaški kljukec, definitivno ponesrečen par, če seveda navedba drži.

  • Avatar pantani
    pantani 12:59 25.januar 2021.

    Še ena v vrsti znanih op. neznanih Slovencev!!!