Magazin > VIP
11517 ogledov

Tamari iz Ljubezni po domače žal za izjave

tamara korošec Facebook
Janezu Reberniku se je opravičila.

janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV
Tamaro Korošec smo letos lahko spremljali v vlogi komentatorke šova Ljubezen po domače na kavču, v kateri so nekdanje zvezde tega šova komentirale dogajanje v pretekli sezoni.

Tamara je nove junake podeželja spremljala s svojo nekdanjo tekmico Dorotejo Knehtl in dekleti sta bili brez dlake na jeziku – še zlasti, ko je bilo govora o Janezu Reberniku

Poptevejev ženin je namreč vsaki od svojih deklet poskušal ukrasti poljub in ji obljubljal nebesa, kar je šlo komentatorkama v nos. Ko je Alenka Brezovšek še sprožila govorice, da se po vasi govori, da je Janez ženskar, ki se niti poročenih ne brani, je pri Tamari in Doroteji padel še v večjo nemilost.

Tamari pa je danes žal, da je bila v svojih izjavah tako groba, tudi zato, ker je Janez pokazal, da ima smisel za humor.
Ko se ji je med oddajo za trenutek zasmilil in je povedala, da bi ga potolažila, se ji je Janez namreč oglasil. "Med oddajo mi je poslal sporočilo in sva si malo dopisovala. Opravičila sem se mu. Ko sem se poslušala, sem spoznala, da sem bila pregroba. Sedaj vem, da je v redu moški. Zelo simpatično se mi je zdelo, da se mi je kljub izjavam oglasil in se pošalil, naj ga le pridem potolažit. Jaz se mu ne bi oglasila,“ je Tamara povedala za Žurnal24 in dodala, da se je Janez pošalil, da je, če bo začutila željo po tolaženju, na njegovem posestvu vedno dobrodošla. "Ko bo mogoče, bova šla na kavo,“ še pravi Tamara, ki priznava, da zaradi osebnih izkušenj z nezvestimi moškimi zelo kritično gleda na fante.

Komentarjev 1
  • tadejca1 11:24 13.januar 2021.

    Ah, ta Janez je res smešen.. Sicer ne deluje slab moški, ampak bi pa poskusil pri vsaki, hehe.