Magazin > VIP
77385 ogledov

Ljubezen po domače: Janez razkril svojo resnico o koncu zveze

darja sančanin, janez rebernik POP TV
Janez pravi, da ni ženskar in da sta Alenka in Darja vse skupaj zrežirali.

Očitno ima junak podeželja, Janez Rebernik, ki je v šovu Ljubezen po domače ujel Darjo, a se njuna romanca ni obnesla, svojo plat zgodbe. Naj spomnimo, da je v šovu Darji obljubljal nebesa, hkrati pa poljubil njeno najboljšo prijateljico Alenko. Iz šova sta golobčka klub temu odšla zaljubljeno, a se ta zveza ni obnesla. Darja je ugotovila, da Janezu ne more zaupati, svojo ljubezensko srečo pa je že našla v objemu drugega. 

Janez pravi, da je zanjo vesel in da je tako moglo biti, o njunem razmerju pa ima svoje mnenje. "Mislim, da sta Alenka in Darja vse skupaj zrežirali. Alenka je v šov prišla, čeprav je imela fanta, Darja pa zaradi prepoznavnosti. Vse je bilo bolj zaigrano, že od začetka sta skupaj igrali. Ko so kamere ugasnile, je bila Darja čisto druga. Ima svoja življenjska pravila, kmetija je ni zanimala, prišla se je le malo zabavati. Po šovu sva se družila, bila sva v toplicah, na morju, bilo je super, nimam kaj reči, potem pa jaz nisem več imel časa, saj imam službo in kmetijo, ona pa rabi nekoga za uživanje. To je resnica, tako je, ne žalim je. Kot šov, pa je bilo super. Vedel sem, kam to pelje, a me je zagotovo malo tudi prizadelo," je mnenja Janez, ki pa se po šovu povezal z drugo kandidatko, Lilijo

"Dosti se slišiva, res sva prijatelja. Ve, kaj v življenju hoče. Bomo videli, kam to pelje, ko bo korone konec," skrivnostno dodaja. 

"Od Janeza res ni lepo, ko pravi, da sem se v šov prijavila zgolj iz zabave, saj je bilo vsem očitno, kako zaljubljena sem bila (in posledično celo slepa za njegove napake), zato so me njegove besede zabolele, saj so zelo krivične…" pa nam je na Janezove obtožbe, da jo je zanimala le prepoznavnost, povedala Darja.

Komentarjev 1
  • Ender3 16:59 05.januar 2021.

    Ali Poptv to sranje, tudi plačuje, da se jim oglašuje v drugih medijih, ali je pro bono. ??

Sorodne novice