Magazin > VIP
33375 ogledov

Ljubezen po domače: Še en par pričakuje otroka!

jože rožen POP TV
Zadnja epizoda oddaje Ljubezen po domače na kavču je postregla s sladko novico.

Šov Ljubezen po domače se je končal, tako kot tudi oddaja Ljubezen po domače na kavču, v kateri so nekdanji kandidati komentirali dogajanje nove sezone.

Med njimi sta bila tudi Jože Rožen in njegova hčerka Teja, kdaj pa kdaj se jima je pridružil tudi Tejin fant Sebastijan. V zadnji oddaji je imel mladi par za Jožeta veliko presenečenje. Teja je razkrila, da pričakujeta naraščaj. Jože je bil seveda presrečen, da bo postal dedek.

Za Žurnal24 je Teja razkrila, da pod srcem nosi dečka. "Rok imam 9. februarja. Zdaj pripravljamo vse potrebno za prihod novega družinskega člana, tako da je kar pestro, vsi se zelo veselimo, sploh Sebastjanova hčerkica Hana, ki komaj čaka, da dobi bratca, in že zdaj dela načrte, kaj vse bosta počela.“

Teja pravi, da se počuti odlično. "Pravzaprav se počutim kar preveč dobro, zaradi česar sem od nekaterih članov družine ves čas "kregana", ker se lotim ali pa želim lotiti skoraj vsega. Nekoliko bolj težek pa je bil zaradi slabosti začetek nosečnosti. Ko je to minilo in sem se vsega skupaj verjetno tudi malo navadila, je vse lepo steklo. Upam, da se vse skupaj do konca lepo izteče,“ nam je še zaupala.

Komentarjev 1
  • romy 11:34 28.december 2020.

    Super,potem pa še enega ali dva..več Slovencev bo bolje bo!