Magazin > VIP
50025 ogledov

Franc iz Ljubezni po domače: Težko, da bi se z Anamarijo spet našla …

franc jarc POP TV
Pa tako dobro je kazalo …

Na posestvu Franca Jarca alias Johna je bilo od samega začetka napeto! Njegove tri kandidatke so vzele boj za njegovo srce resno, še zlasti Joži je bila zelo aktivna pri osvajanju. Anamarija pa je od vsega začetka veljala za favoritko in Johnovo srce je osvojila brez večjega truda. "Ljubezen se nikoli ne išče, ljubezen se vedno zgodi ali pa se ne. Midva sva imela srečo,“ je povedala v zadnji oddaji, Jarc pa je dodal: "Takoj, ko sem jo zagledal, se je v meni nekaj prelomilo. Srce mi je začelo čudno biti.“

A ljubezen ni trajala dolgo. Anamarija konca ne želi komentirati, zelo kratek pa je bil tudi Jarc. "To je zasebna stvar. Nisva se skregala, drug drugemu nisva nič naredila, ampak nisva za skupaj. Sva še vedno na zvezi in ostajava prijatelja,“ je povedal za naš portal.

Zaupal nam je tudi, da se sliši tudi z Joži in Esmeraldo ter ostalimi kandidati, ni pa nam želel povedati, ali mu je Anamarija vrnila zaročni prstan. "Težko, težko,“ pa nam je odgovoril na vprašanje, ali meni, da obstaja upanje, da bi ljubezni z Anamarijo dala še eno priložnost.

Sicer pa mu, odkar je slaven, ni dolgčas. "Ljudje se ustavijo, če me slučajno ob cesti vidijo. Naredimo kakšen selfie in to je to. Ni resnih ponudb, a nikoli ne reci nikoli,“ je še povedal.

 

Komentarjev 1
  • marsal22 10:52 01.januar 2021.

    ta je pa tako zanikrn , da mu je moral POP tv še zgraditi kopalnico pred snemanjem !