Magazin > VIP
37209 ogledov

Ljubezen po domače: Pred kamerami poljubi, nato pa ...

ljubezen po domače POP TV
Zdelo se je, da je bila letošnja sezona šova Ljubezen po domače zelo uspešna, a v resnici je ljubezen našel le en kandidat. Kaj se je zgodilo s pari po koncu zadnje oddaje?

Franc Jarc je izbiral med tremi kandidatkami, a že na začetku je bilo jasno, da bo zmagala Anamarija, ki jo je na izletu celo zaprosil za roko. V zadnji oddaji je povedal, da se je v rdečelasko zagledal na prvi pogled, in čeprav sta bila videti zelo zaljubljena in srečna, pa danes nista več skupaj.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

V zadnji oddaji sta tudi Janez Rebernik in Darja Sančanin žarela od sreče. Poptevejev ženin je celo dejal, da ga je ljubezen do Darje spremenila, dolgonoga temnolaska pa je izjavila, da imata ogromno načrtov. A tudi ta zveza se je kmalu po koncu snemanja končala. "V oddajo sem se prijavila, ker sem iskala fanta in Janez se mi je zdel zares simpatičen – vesel, sproščen, adrenalinski tip človeka … Zdelo se mi je, da bi se lahko res dobro ujela. Ko sem se potem v šovu res zaljubila vanj, sem bila še sama presenečena, saj tega nisem pričakovala. A ljubezen je slepa in tako sploh nisem opazila, kar bi danes verjetno takoj, in to je, da je imel Janez oči in srce tudi za prav vse druge. Alenka mi je o poljubu seveda takoj povedala, a takrat tega nisem jemala resno, saj sem do Janeza gojila čustva, zato mu takrat ne bi mogla zameriti ničesar … Zdaj bi s treznimi očmi na to gledala povsem drugače, zdelo bi se mi nedopustno, da poljublja druge, medtem ko hkrati meni obljublja, da me bo večno ljubil. Takemu človeku ne bi mogla zaupati in si z njim ustvariti skupne prihodnosti. Sem pa vesela, da ga je Alenka preizkusila, ker mi je to na nek način kasneje odprlo oči. Z Janezom sva se po šovu še nekaj časa imela zelo lepo, kasneje pa so se začeli pojavljati problemi. Najina pričakovanja glede skupne prihodnosti niso šla v isto smer, predstavljati pa si nisem mogla niti življenja na kmetiji skupaj z njegovimi starši, ki ni ponujalo čisto nobene zasebnosti,“ je povedala za Žurnal24. 

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Šov se je tudi za Janeza Marna in Sabino Mlakar končal z razočaranjem. Sabina je pred Tanjo povedala, da je ona mislila resno, a da se je Janez spremenil in da se je začel umikati. "Ni več tak, kot je bil," pravi. Očitala mu je, da je padel pod vpliv drugih in da bi raje ob sebi imel mlajšo žensko. Janez je priznal, da rad pogleda za mlajšimi predstavnicami nežnejšega spola, a poudaril, da mu je Sabina še vedno všeč. Kot se je razvedelo že pred začetkom šova, je Sabina danes srečna z drugim.
ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Damjan Šalamun in njegova Barbara pa sta danes še vedno skupaj in ponosna starša deklice.

ljubezen po domače | Avtor: POP TV POP TV

Tudi Metka Šeškar z Josipom ni našla sreče. Ljubljančana so motile Metkine materialne dobrine. "Nočem se šlepati,“ je povedal amaterski igralec.

jacqueline kale | Avtor: POP TV POP TV

Jacqueline Kale je danes zaročena, a ne z Jožetom Mastnakom, s katerim je šla na Bled. Zaljubila se je v Hrvata Zlatana. Več o tej ljubezni si lahko preberete TUKAJ.

Komentarjev 1
  • Ender3 13:38 28.december 2020.

    A obstaja kakšna možnost, da prenehate pisat prispevke o teh POPtv idiotizmih.? Hvaležni bralci tega medija.!