Magazin > VIP
38634 ogledov

Darja iz Ljubezni po domače: To je moški, ki je osvojil njeno srce

ljubezen po domače POP TV
Alenka in Darja sta srečno zaljubljeni.

Alenka Brezovšek, znana iz Big Brotherja in šova Ljubezen po domače, je objavila fotografijo s svojim partnerjem in Darjo Sančanin, prav tako znano iz letošnje sezone Poptevejevega ljubezenskega šova, ki jo objema njen novi fant.

"Skupaj nama je lepo, vendar želiva ohraniti svojo zasebnost,“ je o novi zvezi za Žurnal24 povedala Darja.

Srečnega pa zdravga pa zaljublenga od nas štirih! Naj se vam v novem letu izpolni vse, o čemer sanjate!!! ❤️❤️❤️🥰😍🤩💘💝💖💗💓💞💕🥂

Objavil/a Darja Sančanin dne Četrtek, 31. december 2020


Kot je znano, sta se dekleti potegovali za srce Janeza Rebernika. Hitro je bilo jasno, da mu je najbolj všeč Darja, ki mu je dala tudi priložnost, a zveza po snemanju ni dolgo zdržala – tudi zato ne, ker je Janez padel na Alenkinem testu. Več o tem najdete TUKAJ.

"V oddajo sem se prijavila, ker sem iskala fanta in Janez se mi je zdel zares simpatičen – vesel, sproščen, adrenalinski tip človeka … Zdelo se mi je, da bi se lahko res dobro ujela. Ko sem se potem v šovu res zaljubila vanj, sem bila še sama presenečena, saj tega nisem pričakovala. A ljubezen je slepa in tako sploh nisem opazila, kar bi danes verjetno takoj, in to je, da je imel Janez oči in srce tudi za prav vse druge. Alenka mi je o poljubu seveda takoj povedala, a takrat tega nisem jemala resno, saj sem do Janeza gojila čustva, zato mu takrat ne bi mogla zameriti ničesar … Zdaj bi s treznimi očmi na to gledala povsem drugače, zdelo bi se mi nedopustno, da poljublja druge, medtem ko hkrati meni obljublja, da me bo večno ljubil. Takemu človeku ne bi mogla zaupati in si z njim ustvariti skupne prihodnosti. Sem pa vesela, da ga je Alenka preizkusila, ker mi je to na nek način kasneje odprlo oči. Z Janezom sva se po šovu še nekaj časa imela zelo lepo, kasneje pa so se začeli pojavljati problemi. Najina pričakovanja glede skupne prihodnosti niso šla v isto smer, predstavljati pa si nisem mogla niti življenja na kmetiji skupaj z njegovimi starši, ki ni ponujalo čisto nobene zasebnosti,“ nam je po šovu zaupala razočarana Darja. 

Komentarjev 3
  • gessepcco 14:04 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen prrojekt za odrasle, ki želikko najti partnerja za sseks

  • rospioti 10:33 04.januar 2021.

    www︎.︎Magenot︆.︆net - oddličen projekt za odrasle, ki želikko najti parrtnerja za seks

  • marsal22 09:51 04.januar 2021.

    rada ima zašpehane !?