Magazin > VIP
26652 ogledov

Šok v oddaji Ljubezen po domače: Prizor, ki je izzval plaz žaljivk

janez rebernik POP TV
Doroteja in Tamara bi skoraj padli s kavča.
Janez Rebernik je Darjo in Alenko s traktorjem peljal na zadnji zmenek.

janez rebernik "seksala kot zajca"? Magazin Ljubezen po domače: Z zmenka prišla brez nedrčka!

Darja mu je na samem povedala, da bi ga rada še bolje spoznala, zanimalo pa jo je, ali se je res pripravljen zresniti in svoje srce pokloniti le eni ženski. "Moje srce bije le zate. Ob tebi je moja toplina nekaj posebnega,“ ji je zaupal in obljubil, da je ne bo razočaral.
Alenka, ki je o Janezu slišala pikantne govorice, pa je bolj skeptična. "Darji ves čas govorim, da je ženskar, ampak mi ne verjame. Morda mislil, da sem malo ljubosumna,“ pravi Alenka, ki je zadevo vzela v svoje roke.

janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV

Ker je v igri srce njene prijateljice, je preverila, ali je Janez res zaupanja vreden ali le poln praznih besed. "Meni je prav žal, da bom morala danes zapustiti tvojo kmetijo. Pa veš, zakaj? Ker si mi všeč. Tudi kot moški, ne le prijatelj. Žensko znaš pogledati …“ mu je rekla in mu nakazala, da si želi poljuba. Janez se ni pustil dolgo prositi.

Ko mu je povedala, da je svojo naklonjenost le zaigrala, Janez ni bil videti preveč zaskrbljen. Zdelo se mu je zabavno, kljub temu jo je prosil, naj Darji ne pove, kaj se je med njima zgodilo. Alenka mu je obljubila, da bo molčala, a zagrozila, da bo imel z njo opravka, če bi Darji zlomil srce.

janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV

Prizor je močno presenetil komentatorje šova Ljubezen po domače na kavču, še zlasti Dorotejo, iz katere se je po poljubu vsul plaz neprimernih besed, ki jih ne bomo povzemali ... Pravi, da se je podobna zgodba zgodila njej in prijateljici.

janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice